Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Hollande: "Επιλογή" οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, αλλά δεν αναμένονται άμεσα αποφάσεις

Η επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας για τις ενέργειές της στη Συρία παραμένει μια επιλογή, όμως οι ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναμένεται να λάβουν καμία απόφαση στη σύνοδο κορυφής, ανέφερε σήμερα ένας υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματούχος.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ είπε πως δεν θα ληφθούν αποφάσεις για τη Ρωσία στη σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο. "Αυτό σημαίνει ότι καμία επιλογή δεν αποσύρεται από το τραπέζι. Οι κυρώσεις είναι μία από τις επιλογές. Αναμένουμε ότι θα παραμείνουν στο τραπέζι μετά τη σύνοδο", πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στο ανατολικό Χαλέπι, στις συζητήσεις που θα έχει απόψε με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin