Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ικανοποίηση υπουργού οικονομικών για την αναβάθμιση από τον οίκο Fitch

Την ικανοποίηση του για την τελευταία αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από πλευράς του οίκου αξιολόγησης Fitch εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι οι αναβαθμίσεις δεν πρέπει να οδηγήσουν στον εφησυχασμό.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι «οι αναβαθμίσεις μας ικανοποιούν αλλά με κανένα τρόπο δεν πρέπει να μας οδηγήσουν στον εφησυχασμό».

Εξάλλου ο Χάρης Γεωργιάδης μιλώντας χθές βράδυ στο 7ο οικονομικο φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό αφού ενημέρωσε τους συνέδρους για την κατάσταση στην οικονομία τόνισε ότι ο "ανεύθυνος λαϊκισμός" αποτελεί το βασικό εμπόδιο και είναι η πραγματική πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει  η κυβέρνηση αν θέλει να συνεχίσει την ανάκαμψη και την πρόοδο της κυπριακής οικονομίας όπως δήλωσε.

Όλα αυτά που πετύχαμε να  τα κατορθώσουμε ήταν  "επειδή λάβαμε δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να αντιστραφούν", υποδεικνύοντας πως, ο δημόσιος τομέας δεν μπορεί να είναι βιώσιμος εάν ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει.
 kathimerini.com.cy
22/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin