Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Καταδικάζουν δηλώσεις της Φράουκε Πίτρι που συνέκρινε τους πρόσφυγες με λίπασμα

Πολιτικοί από το σύνολο του πολιτικού φάσματος στη Γερμανία καταδίκασαν τις δηλώσεις που έκανε η επικεφαλής του ακροδεξιού, αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), τη Δευτέρα, όταν η Φράουκε Πίτρι συνέκρινε τις κοινωνίες που ενσωματώνουν μετανάστες με κοπρόχωμα.

Η Πίτρι, το κόμμα της οποίας κατέγραψε μεγάλη άνοδο στις κρατιδιακές εκλογές που διεξήχθησαν φέτος και αναμένεται να μπει στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, την Μπούντεσταγκ, στις βουλευτικές εκλογές της επόμενης χρονιάς, έκανε τα επίμαχα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της στη Στουτγκάρδη τη Δευτέρα, σύμφωνα με την έκδοση της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung στο διαδίκτυο.

Χλευάζοντας την ιδέα ότι οι μετανάστες προσφέρουν στις κοινωνίες περισσότερη ποικιλομορφία, η Πίτρι είπε «τι να πούμε για την εκστρατεία "Η Γερμανία είναι πολύχρωμη"; Και το κοπρόχωμα πολύχρωμο είναι», σύμφωνα με το δημοσίευμα της Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin