Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε εντός της κυπριακής ΑΟΖ η πολυεθνική άσκηση «Νέμεσις»

Ολοκληρώθηκε η πολυεθνική άσκηση Νέμεσης  η οποία διεξήχθηκε εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτήν συμμετείχαν αεροναυτικές δυνάμεις και προσωπικό της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, της Ελλάδας, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA) και πλοίων των ιδιωτικών των εταιρειών EDT και PETRONAV».

Τον πλήρη συντονισμό της άσκησης είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας και των συμμετεχόντων χωρών.

Παράλληλα με την άσκηση διεξήχθη το δεύτερο συνέδριο της Ειδικής Επιτροπής EUROSAR Task Force του ICAO που άρχισε στις 11 και θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 4 Διεθνείς Οργανισμούς και 15 χώρες μεταξύ των οποίων η Τσεχία, η Δανία, η Φιλανδία, η Γεωργία, η Σερβία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Σλοβακία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη.
 ΚΥΠΕ/riknews.com.cy
12/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin