Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

NATO: Αντίδραση του Jens Stoltenberg στις δηλώσεις του Donald Trump περί τρομοκρατίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιενς Στόλτενμπεργκ στις «μομφές» που άφησε για τη λειτουργία της ΝΑΤΟ ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια του πρώτου debate με τη Χίλαρι Κλίντον, λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ο επικεφαλής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας δήλωσε ότι οι στρατιώτες και οι υπάλληλοι της Συμμαχίας δίνουν τη μάχη τους εδώ και πολλά χρόνια «και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα των εκλογών» που έρχονται.

Ο Γιενς Στόλτενμπεργκ έκανε δηλώσεις από τη Σλοβακία, όπου βρίσκεται, λέγοντας πως «το ΝΑΤΟ είναι επικεντρωμένο στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας εδώ και πολλά χρόνια».

 Αντιδρώντας στη δήλωση του Τραμπ περί ενεργοποίησης του άρθρου 5, ο επικεφαλής της Συμμαχίας είπε ότι «χιλιάδες στρατιώτες από την Ευρώπη και τον Καναδά ενεργοποιήθηκαν στο Αφγανιστάν, ως αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχθηκε η Αμερική την 11η Σεπτεμβρίου».
 [protothema.gr]
27/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin