Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΜΠΑΜΑ: ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Να μην υποκύψουν στον φόβο» κάλεσε τους Αμερικανούς ο Μπαράκ Ομπάμα, μετά τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ.

Την ώρα που ο 28χρονος ύποπτος για την βομβιστική επίθεση στο Λίντεν του Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεσμεύθηκε ότι«θα αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος, δεν έχει αποδειχθεί «μέχρις στιγμής ότι υπάρχει σχέση» μεταξύ των επιθέσεων στο Νιου Τζέρσεϊ και στην Νέα Υόρκη με την επίθεση με μαχαίρι που συνέβη στην Μινεσότα, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το ISIS.

Επισήμανε παράλληλα ότι οι έρευνες για τις βομβιστικές επιθέσεις προχωρούν ταχέως.

Ο δημοσιογράφος του δικτύου NBC Πίτερ Αλεξάντερ ανέφερε μέσω Twitter ότι ο Αχμάντ Ραχάμι μεταφέρεται σε νοσοκομείο, μετά τη σύλληψή του.

Ο Άχμαντ Χαν Ραχάμι είναι αφγανικής καταγωγής Αμερικανός πολίτης και κατοικεί στο Νιου Τζέρσεϊ, πολιτεία γειτονική της Νέας Υόρκης.

Το Λίντεν, όπου συνελήφθη, βρίσκεται κοντά στο Ελίζαμπεθ, όπου την Κυριακή ανακαλύφθηκαν από το FBI εκρηκτικοί μηχανισμοί, ένας εκ των οποίων εξερράγη, αν και υπό έλεγχο από τις αρχές.
  elzoni.gr
20/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin