Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Λαβρόφ: Κίνδυνοι, αν επικρατήσει η φιλοσοφία της «Φάρμας των ζώων»

"Οι μονομερείς τυχοδιωκτισμοί  που παρακάμπτουν τον ΟΗΕ  και οι γεωπολιτικοί πειραματισμοί είναι ανεπίτρεπτοι, στον σημερινό κόσμο δεν πρέπει κανείς να έχει ως πρότυπα  τους αντιήρωες  της «Φάρμας των ζώων"  του Τζώρτζ  Όργουελ", δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Στο σημερινό κόσμο δεν πρέπει κανείς να έχει ως πρότυπο τη φιλοσοφία των αντιηρώων της αντι-ουτοπίας του Τζώρτζ  Όργουελ «η φάρμα των ζώων», όταν όλοι είναι ίσοι και κάποιοι «πιο ίσοι»", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

"Στον φωτισμένο εικοστό πρώτο αιώνα  είναι αγένεια να θέλεις να διδάξεις τους πάντες, θεωρώντας ότι εσύ μόνο έχεις το δικαίωμα και  στο ντόπινγκ και στους μονομερείς  τυχοδιωκτισμούς αγνοώντας τον ΟΗΕ και, να επιδίδεσαι σε  γεωπολιτικούς πειραματισμούς  που έχουν τίμημα εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές και να εκβιάζεις εδαφικά τους πάντες, ακόμη και τους άμεσους συμμάχους, όταν θέλεις  να επωφεληθούν οικονομικά  ‘'οι δικοί σου''» δήλωσε ο κ. Λαβρόφ, μιλώντας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Πηγή:  www.ria.ru, greece-russia2016.gr
26/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin