Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

New York Times: Οι εταιρείες του Donald Trump έχουν χρέη 650 εκατ. δολαρίων

Οι εταιρείες του Αμερικανού επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ έχουν συνολικά χρέη που φτάνουν τουλάχιστον το ποσό των 650 εκατ. δολαρίων, το διπλάσιο δηλαδή από αυτό που έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times.

Η εφημερίδα απευθύνθηκε σε Ινστιτούτο που ειδικεύεται στις έρευνες γύρω από τον κτηματομεσιτικό τομέα για να συγκεντρώσει στοιχεία για τις επιχειρήσεις του Τραμπ, ιδίως για τα κτήρια γραφείων και τα γήπεδα γκολφ που έχει.

Από τα στοιχεία αυτά συμπεραίνεται ότι εκτός από τα χρέη των 650 εκατ. δολαρίων, «ένα σημαντικό μέρος» της περιουσίας του Ντόναλντ Τραμπ εξαρτάται από τρεις συμφωνίες τις οποίες έχει συνάψει με εταίρους που του χορήγησαν δάνεια ύψους δύο δισ. δολαρίων.

Εάν τα δάνεια αυτά δεν αποπληρωθούν, ο ίδιος ο Τραμπ δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνος όμως η αξία των επενδύσεων του θα πέσει κατακόρυφα, υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin