Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Κομισιόν:Η Ελλάδα ενδέχεται να μην βγει στις αγορές

Το θέμα της "παραφιλολογίας" για το φουσκωμένο έλλειμμα του 2009 θα θέσει στον υπουργό οικονομικών της Ελλάδας Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο αρμόδιος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, σε συνάντηση που θα έχουν στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Euro working group.

Πηγή της Κομισιόν που ενημέρωσε το ΚΥΠΕ για το θέμα, επεσήμανε ότι "Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να βγει στις αγορές, αν κάποιοι στο εσωτερικό της αμφισβητούν συστηματικά τα δημοσιονομικά δεδομένα και συνεχίσουν να αναπαράγουν αυτή την ψευδή εντύπωση. Ως εκ τούτου το ελληνικό πρόγραμμα τίθεται εν αμφιβόλω, τη στιγμή μάλιστα που είναι παραπάνω από σαφές ότι αυτά είναι τα τελευταία δύο χρόνια της προσαρμογής".

Αυτή είναι η επίσημη θέση της Κομισιόν, η οποία δεν κάνει παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, καθώς το θέμα των ελληνικών στατιστικών δεν είναι θέμα της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά της ευρωπαϊκής, σημειώνουν σχετικοί κύκλοι που απάντησαν στο ΚΥΠΕ, σχετικά με δηλώσεις του πολιτικού Κόσμου στην Ελλάδα για το θέμα.

Συγκεκριμένα, για την Κομισιόν το θέμα των στατιστικών έχει κλείσει μετά την έρευνα που διεξήγαγε η ίδια η Κομισιόν και η Eurostat, με την έγκριση του Eurogroup, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και των Συνόδων Κορυφής...
 ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin