Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Τραμπ: Λυπάμαι για δηλώσεις που έχω κάνει

Την λύπη του για δηλώσεις που «μπορεί να έχουν προκαλέσει προσωπικό πόνο» εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις για τα λόγια που χρησιμοποίησε για να αναφερθεί στην οικογένεια του Αμερικανού μουσουλμάνου στρατιώτη που σκοτώθηκε σε αποστολή.

«Μερικές φορές, μέσα στην έξαψη της συζήτησης και μιλώντας για πολλά θέματα, δεν διαλέγεις τις σωστές λέξεις, ή λες το λάθος πράγμα» είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ σε συγκέντρωση στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

«Το έχω κάνει, και λυπάμαι, ιδιαίτερα όταν μπορεί να έχει δημιουργήσει προσωπικό πόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά που διακυβεύονται για να απορροφόμαστε από τέτοια θέματα».

Την ίδια ώρα, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε στους ερευνητές του FBI πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Κόλιν Πάουελ, της είχε εισηγηθεί να χρησιμοποιεί έναν προσωπικό λογαριασμό email, σύμφωνα με τους New York Times.

Η εφημερίδα ανέφερε πως η πληροφορία προέρχεται από σημειώσεις του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) που δόθηκαν στο Κογκρέσο την Τρίτη, οι οποίες περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από μία συνέντευξη άνω των τριών ωρών που είχε η υπηρεσία με την Κλίντον σχετικά με τη χρήση ενός προσωπικού email.

Οι Times αναφέρονται επίσης σε βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στο οποίο περιγράφεται συνομιλία στη διάρκεια ενός δείπνου όπου ο Πάουελ είπε στην Κλίντον να χρησιμοποιεί ένα δικό της email εκτός όταν πρόκειται για απόρρητες πληροφορίες. Η εφημερίδα ανέφερε ακόμη πως η Κλίντον ρώτησε τον Πάουελ, σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας το 2009, σχετικά με τη χρήση mail που έκανε όταν ήταν υπουργός στην κυβέρνηση του Τζορτζ Γ. Μπους.
 elzoni.gr
20/8/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin