Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ρωσία και Τουρκία ακυρώνουν τις πτήσεις τσάρτερ για εφέτος

Η Ρωσία και τη Τουρκία δεν θα επαναλάβουν τις αεροπορικές πτήσεις τσάρτερ εφέτος, όπως έγραψε η εφημερίδα «Ισβέστια», επικαλούμενη τις δηλώσεις της εκτελεστικής διευθύντριας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ΑΤΟΡ) Μάγια Λομίντζε.

Η εφημερίδα γράφει ότι η Λομίντζε αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στις 14 Ιουλίου τουρκική αντιπροσωπεία με τους επικεφαλής ρωσικών υπουργείων. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αυτών, τις δύο πλευρές απασχόλησαν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των τουριστών στα θέρετρα της Τουρκίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Τουρκία θα παρουσιάσει έναν κατάλογο με τα σημεία που είναι ασφαλή για τους Ρώσους τουρίστες.

«Μια ομάδα εργασίας θα συμπεριλάβει τα αιτήματα της ρωσικής πλευράς και τις απαντήσεις που θα δοθούν σ' αυτά από την πλευρά της Τουρκίας, σ' ένα έγγραφο ώστε να συζητηθούν και να υλοποιηθούν», γράφει η ρωσική εφημερίδα επικαλούμενη τις δηλώσεις της Μάγια Λομίντζε.

Η κ. Λομίντζε συμπλήρωσε ότι η ζήτηση για διακοπές στην Τουρκία από μέρους των Ρώσων έχει μειωθεί, και πως αυτό σχετίζεται με την πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα.

Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε η κ. Λομίντζε, οι Ρώσοι που ήδη έχουν αγοράσει κάποια τουριστικά πακέτα δεν θα ακυρώσουν το ταξίδι τους.
 [greece-russia2016.gr]
19/7/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin