Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Στη μάχη εναντίον του Brexit πρωτοκλασάτοι Εργατικοί

Τα ηνία της προσπάθειας προσεταιρισμού ψηφοφόρων στο στρατόπεδο υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναλαμβάνουν αυτή την εβδομάδα στελέχη των Εργατικών της αντιπολίτευσης, στη σκιά δημοσκοπήσεων που δείχνουν πως έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ παραμονής και εξόδου από την ΕΕ, ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν επίσης ότι περισσότεροι του αναμενόμενου ψηφοφόροι των Εργατικών τάσσονται υπέρ του Brexit ή δηλώνουν ότι δεν έχουν σαφή εικόνα για το τι υποστηρίζει η ηγεσία του κόμματός τους.

Με ομιλία του το απόγευμα, ο τέως πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν θα καλέσει τα 9 εκατομμύρια των ψηφοφόρων των Εργατικών να αναλογιστούν πόσα έχουν να κερδίσουν από την παραμονή της χώρας στην ΕΕ.

Σε πρωινή συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC, ο κ. Μπράουν απέρριψε την άποψη ότι το σοβαρότερο πρόβλημα που αφορά τις μεταναστευτικές ροές είναι η ενδοκοινοτική μετακίνηση πληθυσμών, λέγοντας ότι τα όποια προβλήματα προκύπτουν από την παράνομη μετανάστευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin