Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η Κύπρος είναι έτοιμη να δεχθεί μεγάλο αριθμό Ρώσων τουριστών

Ο πρόεδρος της Κυπριακής της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι η χώρα του διαθέτει επαρκείς υποδομές για να δεχθεί μεγαλύτερο αριθμό τουριστών από τη Ρωσία.

«Ναι, διαθέτουμε επαρκείς υποδομές για να δεχθούμε πολύ περισσότερους επισκέπτες. Όπως και τουρίστες και επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στην κυπριακή οικονομία. Η νέα μας προσέγγιση για την ανάπτυξη του τουρισμού, προϋποθέτει την έκδοση αδειών για όσους ενδιαφέρονται, συμπεριλαμβανομένων και των Ρώσων, να κατασκευάσουν ξενοδοχεία, καζίνο, γήπεδα γκολφ, μαρίνες» δηλώνει στην εφημερίδα «Ροσσίσκαγια Γκαζέτα» ο Κύπριος πρόεδρος.

Αναφερόμενος στις τουριστικές ροές από την Ρωσία, ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε, επίσης, ότι, «στους τρεις πρώτους μήνες του 2016 αυξήθηκαν κατά 54%.». Επισημαίνει δε, ότι, «η υψηλή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά, ήδη, σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία μας είναι πλήρη. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τους 30 χιλιάδες συμπατριώτες σας που ζουν μόνιμα στο νησί, για τους οποίους η Κύπρος έγινε δεύτερη πατρίδα. Σε μεγάλο βαθμό χάρη σε αυτούς τουριστική μας βιομηχανία αισθάνεται ότι βρίσκεται σε άνοδο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Κύπρος είναι ένα ήσυχο μέρος, κάθε τουρίστας μπορεί να αισθάνεται εντελώς ασφαλής». Αναφερόμενος στα συγκεκριμένα μέτρα που υιοθετούνται για τη βελτίωση της ασφάλειας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε ότι στον τομέα αυτό υπάρχει στενή συνεργασία με τη Ρωσία, καθώς και με άλλες ενδιαφερόμενες χώρες.
greece-russia2016.gr
28/6/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin