Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η Μόσχα θα απαντήσει στην είσοδο πολεμικού πλοίου των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι η Μόσχα θα απαντήσει στην είσοδο αμερικανικού πολεμικού πλοίου στη Μαύρη Θάλασσα με μέτρα που δεν διευκρίνισε, τονίζοντας ότι η ανάπτυξη αυτή όπως και άλλες σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν την ένταση ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αντιτορπιλικό USS Porter εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο μιας ανάπτυξης ρουτίνας, κίνηση --σύμφωνα με τα ρωσικά μμε-- που αύξησε την οργή στη Μόσχα, μετά την πρόσφατη εγκατάσταση ενός νέου αντιπυραυλικού συστήματος.

Αξιωματούχοι του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού δήλωσαν στους δημοσιογράφους την Τετάρτη ότι ο στρατός των ΗΠΑ θα μπορούσε επίσης να έχει δύο αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο εντός του μήνα ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, τον Ιούλιο, καθώς η Ουάσινγκτον θέλει να εξισορροπήσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin