Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Nταβούτογλου: Eπιπλέον στρατός στα σύνορα με Συρία

Η Τουρκία θα αναπτύξει επιπλέον στρατιωτικό προσωπικό στα σύνορα με την Συρία , μετά τις συνεχόμενες επιθέσεις από περιοχές που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου σε ομιλία του στο τουρκικό κοινοβούλιο.

Δημοσιεύματα σε Τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δέκα επτά ανθρώποι έχουν σκοτωθεί στην πόλη Κιλκίς της νοτιοανατολικής Τουρκίας από επαναλαμβανόμενες επιθέσεις  με πυραύλους.

Την ίδια ώρα στην Σύρια  τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν, αναμεσά τους οχτώ παιδία και εκατοντάδες τραυματίστηκαν τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες σε περιοχές στο Χαλέπι από τους βομβαρδισμούς της συριακών κυβερνητικών δυνάμεων και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η αναζωπύρωση των μαχών στο Χαλέπι τις τελευταίες μέρες οφείλεται στην διαφαινόμενη κατάρρευση των συνομιλιών για επίλυση του συριακού στη Γενεύη.
[Μάριος Καραολή - riknews.com.cy]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin