Τρίτη 12 Απριλίου 2016

EKT: Συμφωνούμε πλήρως με το ΔΝΤ στην ανάγκη ισχυρής δέσμης μέτρων

Μέτα την «παύση» των διαπραγματεύσεων με το κουαρτέτο, η πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ανέφερε ότι υπήρξε «ικανοποιητική πρόοδος» στις διαβουλεύσεις. Σε σχέση δε με το ΔΝΤ ο Μπενουά Κερέ, δεξί χέρι του Ντράγκι, ξεκαθαρίζει ότι «συμφωνούμε πλήρως με το ΔΝΤ στην ανάγκη ισχυρής δέσμης μέτρων για την Ελλάδα».

Η συζήτηση θα συνεχιστεί στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και στη συνέχεια, με την επιστροφή στην Αθήνα, λέει η πλευρά της Κομισιόν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΕΚΤ, οι επικεφαλής των θεσμών θα μεταβούν την Τρίτη στην Ουάσιγκτον και θα επιστρέψουν στην Αθήνα το συντομότερο δυνατόν μετά την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ.

«Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συζητήσεων με την ελληνική κυβέρνηση σημειώθηκε ικανοποιητική πρόοδος σε όλα τα θέματα» ανέφερε ο Μπενουά Κερέ, μέλος τoυ Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ.

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συμφωνεί πλήρως με το ΔΝΤ στην ανάγκη για ισχυρή δέσμη μέτρων», ανέφερε. «Ο σκοπός των συζητήσεων είναι η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του μνημονίου και ένα νέο πρόγραμμα με το ΔΝΤ» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin