Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Eμπλοκή στο Χίλτον, στον αέρα ξανά οι διαπραγματεύσεις

Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι υπήρξε εμπλοκή και διακόπτονται προς το παρόν οι συζητήσεις. Στελέχη της κυβέρνησης που βρίσκονται στο Χίλτον έλεγαν ότι δεν πρόκειται για ρήξη, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, οι θεσμοί συνομιλούν μεταξύ τους και θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, η ξαφνική αυτή εμπλοκή και με δεδομένο ότι ο χρόνος τελειώνει, προκαλεί ένονη ανησυχία για το πότε θα μπορούσε να κλείσει η συμφωνία και με ποια τελικά μέτρα.

O Γ. Χουλιαράκης αποχώρησε από το ξενοδοχείο καθώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τα επιπλέον προληπτικά μέτρα, κι όχι με τα μέτρα 5,4 δισ. ευρώ που έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Νωρίτερα, σε άτυπη ενημέρωση της κυβέρνησης τονιζόταν ότι οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς είναι σε εξέλιξη. Ειδικότερα, αναφέρουν ότι η διαπραγμάτευση έχει κλείσει ως προς τα μέτρα 3% του ΑΕΠ που προβλέπει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου, με στόχο πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς...
  imerisia.gr
26/4/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin