Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Στα κατεχόμενα μεταβαίνει ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και αρμόδιος υπουργός για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκκές μεταβαίνει στα κατεχόμενα για να συναντήσει τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακιντζί και τον νέο λεγόμενο «Πρωθυπουργό» Χιουσεγίν Όζγκιουργκιουν.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Τουρκκές πρώτα θα συναντηθεί με τον κ. Ακιντζί και στην συνέχεια θα συναντήσει τον κ. Όζγκιουργκιουν. Μετά από αυτή την συνάντηση, ο λεγόμενος «Πρωθυπουργός» θα διοργανώσει δείπνο προς τιμήν του φιλοξενούμενου του σε ένα από τα ξενοδοχεία της Λευκωσίας.

Στην συνάντηση του κ. Τουρκκές με την τ/κ ηγεσία, οι δυο πλευρές θα συζητήσουν την κοινή γραμμή και στρατηγική στο Κυπριακό και θα εστιάσουν την προσοχή τους στο οικονομικό πρωτόκολλο που επιβάλλεται από την Άγκυρα στους Τουρκοκύπριους.

Η υπογραφή της νέας συμφωνίας φέρει μεγάλη σημασία για την νέα «συγκυβέρνηση» καθώς με αυτό τον τρόπο θα απελευθερωθούν τουρκικά κονδύλια που θα χρησιμεύσουν για την πληρωμή και καταβολή λογαριασμών και υποχρεώσεων της τ/κ ηγεσίας.
kathimerini.com.cy
21/4/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin