Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κύπρος: Το ΥΠΕΞ συστήνει στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου συμβουλεύει τους Κύπριους πολίτες να αποφεύγουν, αν δεν είναι ανάγκη, να ταξιδεύουν σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας.

Ειδικότερα, ταξιδιωτική οδηγία καλεί τους Κύπριους πολίτες να αποφεύγουν τους πολυσύχναστους χώρους και τις μαζικές συγκεντρώσεις και ενθαρρύνονται να ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση από τα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης (κυρίως από το διαδίκτυο) και να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας των τουρκικών Αρχών.

Όπως σημειώνεται στην οδηγία, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις στην πλατεία Sultanahmet της Κωνσταντινούπολης (12 Ιανουαρίου 2016) και την 'Αγκυρα (10 Οκτωβρίου 2015), αλλά και τις συχνές διαδηλώσεις σε αρκετές περιοχές της Τουρκίας, οι εξελίξεις είναι ανησυχητικές και είναι αδύνατον να διασφαλιστεί ότι η ισχύουσα κατάσταση δεν θα επηρεάσει την ασφάλεια των Κυπρίων πολιτών που επισκέπτονται τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin