Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ανίκανη η Δύση να σταματήσει την προσφυγική ροή. - Erdoğan

Ο Ερντογάν, προειδοποίησε, μάλιστα, πως η προσφυγική κρίση θα μπορούσε να επιδεινωθεί αν οι συρράξεις στη Συρία δεν τερματιστούν, χαρακτηρίζοντας δε, τη χώρα του ως τη μόνη φωνή παγκόσμιας συναίνεσης!...


Συνεχίζει την επίθεση κατά της Ευρώπης, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ επιμένει να μην τηρεί τις δεσμεύσεις του να σταματήσει η εισροή μεταναστών.

Σε νέες του δηλώσεις ο πρόεδρος της Τουρκίας επιρρίπτει ευθύνες στη Δύση για την μεταναστευτική κρίση, λέγοντας πως είναι ανίκανη να επιβραδύνει την προσφυγική ροή από τη Συρία.

«Ανεξαρτήτως της σκληρής, της αμείλικτης και ασυνείδητης δράσης της Δύσης, δε μπορούν να ελέγξουν την προσφυγική ροή», δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τοπικούς αξιωματούχους στο προεδρικό παλάτι του στην Άγκυρα.

«Πρέπει να υπάρξει συναίνεση άμεσα για την εύρεση λύσης στο συριακό ζήτημα», τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin