Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες

Πυρετώδεις είναι και πάλι οι διεργασίες στον κάμπο για αγροτικές κινητοποιήσεις. Από τη Θεσσαλία οι αγρότες στέλνουν μήνυμα στην κυβέρνηση κατά της πολιτικής των περικοπών και της φορολόγησης.
 
Στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα από την «κόκκινη» Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) έγινε η προετοιμασία για τη συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Σε αυτή συμμετείχαν δεκάδες εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα. Αποφασίστηκε να ξεκινήσει ενημέρωση των αγροτών στα χωριά της επαρχίας και από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου να μαζευτούν στις πλατείες με τη μηχανή των τρακτέρ αναμμένη.

Μετά, σε συντονισμό με τις υπόλοιπες ομοσπονδίες της Θεσσαλίας, θα αποφασιστεί ο χρόνος, ο τόπος και η μορφή της κινητοποίησης, με ορατή πλέον την προοπτική των μπλόκων στα τέλη Ιανουαρίου.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και στην Τσαριτσάνη με συμμετοχή των αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων Ελασσόνας, στην οποία αναδείχτηκαν τα προβλήματα με την κατανομή των εξισωτικών αποζημιώσεων για το 2015 στους κτηνοτρόφους και έγινε αναφορά στα πρώτα κατασχετήρια που έλαβαν γεωργοί και κτηνοτρόφοι, λόγω οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin