Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη: Τηλεφωνική επικοινωνία Νταβούτογλου- Μέρκελ

Τη θλίψη του εξέφρασε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στην Άγκελα Μέρκελ, ο οποίος επικοινώνησε μαζί της και της ανακοίνωσε ότι οι περισσότεροι νεκροί στην επίθεση του Σουλτάναχμετ είναι Γερμανοί.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι εθνικότητες των νεκρών και των τραυματιών, ωστόσο πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι έξι Γερμανοί, ένας Περουβιανός και ένας Νορβηγός.
 
Σύμφωνα με πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου που μεταδίδονται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε την αποφασιστικότητα της Άγκυρας να αγωνιστεί ενάντια σε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις του κόσμου οι οποίες έχουν στόχο τις χώρες όλου του κόσμου, ενώ επεσήμανε ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για την περίθαλψη των τραυματιών.


 Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι οι έρευνες συνεχίζονται και πως θα ενημερώσει τους Γερμανούς αξιωματούχους όταν χρειάζεται.

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέλο Ρένζι έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στον τουρκικό λαό χαρακτηρίζοντας την επίθεση τρομακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin