Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Απολύτως ασφαλές το πόσιμο νερό βάσει των αναλύσεων, λέει η ΕΥΑΘ

Απολύτως ασφαλές το πόσιμο νερό
Απολύτως ασφαλείς είναι οι ποσότητες νερού που διανέμονται στο εσωτερικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, όπως διαβεβαιώνει η διοίκηση της Εταιρείας ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης της πόλης (ΕΥΑΘ ΑΕ), χαρακτηρίζοντας ώς παντελώς ανυπόστατες τις φήμες ότι είναι ακατάλληλο προς πόση.


«Από τα αποτελέσματα των αναλύσεων που διενεργούν συνεχώς τα χημεία ύδρευσης της εταιρείας σε διάφορα σημεία δειγματοληψίας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, εντός του δικτύου της πόλης δηλαδή, προκύπτει ότι το νερό πληροί τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης. Ομοίως, οι αναλύσεις που πραγματοποιούνται στην έξοδο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης -και πριν αυτό δοθεί στην κατανάλωση και στο εσωτερικό δίκτυο- πληρούν όλες τις προδιαγραφές της νομοθεσίας (παράμετροι θολότητας, αγωγιμότητας, υπολειμματικού χλωρίου, pH και κολοβακτηριοειδή, όπως και άλλες χημικές παράμετροι)" αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
  zougla.gr
 11/5/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin