Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Προειδοποιήσεις Theresa May για δυσκολίες του Brexit

Το σχόλιο της Καγκελάριου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ για ψευδαισθήσεις τις οποίες τρέφει η Βρετανία σε ό,τι αφορά τη μελλοντική σχέση της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καταδεικνύει πόσο δύσκολες θα είναι οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, προειδοποίησε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.


Μιλώντας στο Λιντς, προπύργιο των Εργατικών, ο κυρία Μέι, είπε ότι οι άλλες 27 χώρες-μέλη της Ένωσης ενώνονται εναντίον της Βρετανίας και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το Συντηρητικό κόμμα στις εκλογές της ογδόης Ιουνίου για να την ισχυροποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για το Brexit.

Αυτές οι εκλογές, δήλωσε χαρακτηριστικά,  δεν αφορούν το ποιόν μπορεί να ψηφίσατε στο παρελθόν αλλά το ποιόν θα ψηφίσετε χάριν του εθνικού συμφέροντος, τον Ιούνιο.

Χθες η Άγκελα Μέρκελ προειδοποίησε ότι μετά το Brexit οι Βρετανοί δεν πρόκειται να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους πολίτες των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  riknews.com.cy
28/4/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin