Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

WashingtonPost: “Οι ρωσικοί S-300 ανάγκασαν τις ΗΠΑ να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους στη Συρία”

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους στην Συρία, εξαιτίας των αντιαεροπορικών συστοιχιών S-300 που εγκατέστησαν οι Ρώσοι στη Συρία", γράφει η εφημερίδα The Washington Post, επικαλούμενη αξιωματούχους του Πενταγώνου.
«Η ολοκλήρωση της ανάπτυξης ρωσικών συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας στη Συρία αυτό τον μήνα, μείωσε τις πιθανότητες, για την κυβέρνηση Ομπάμα, να αποφασίσει αεροπορικές επιδρομές κατά κυβερνητικών εγκαταστάσεων, σε σχέση με ό,τι γίνονταν τα τελευταία χρόνια», γράφει η αμερικανική εφημερίδα.

Προστίθεται, επίσης, ότι, "η Συρία για περισσότερο από δύο χρόνια «αποδέχονταν σιωπηρά» τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στα εδάφη της, που κατέλαβε το «Ισλαμικό Κράτος» (έχει τεθεί εκτός νόμου στη Ρωσία). Το περασμένο φθινόπωρο η Μόσχα και η Ουάσιγκτον συμφώνησαν ότι θα πρέπει να φροντίσουν να μην εμπλακούν τα ρωσικά και αμερικανικά αεροσκάφη που επιχειρούν στη Συρία''.
 greece-russia2016.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin