Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων έβρισε χυδαία τον Ομπάμα - ακυρώθηκε η μεταξύ τους συνάντηση

Ο Μπαράκ Ομπάμα ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος εκφράστηκε με βαριά προσβλητικό τρόπο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα δεν θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο Ντουτέρτε», δήλωσε ο Νεντ Πράις, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας, στο περιθώριο της συνόδου του Συνδέσμου Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στη Βιεντιάν, στο Λάος.

Ο Ομπάμα θα συναντηθεί αντί του προέδρου των Φιλιππίνων με την πρόεδρο της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν-χιε, διευκρίνισε ο Πράις.

Ερωτηθείς για τα σχόλια που αναμενόταν να κάνει ο Ομπάμα όσον αφορά την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Φιλιππίνες, και ειδικά για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην εκστρατεία του εναντίον των ναρκωτικών, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε αναφέρθηκε χθες στον αμερικανό ομόλογό του χρησιμοποιώντας την έκφραση «πουτ... γιος».
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin