Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Στα Ιεροσόλυμα Aύριο το πρωί η Eλληνική Aντιπροσωπεία για την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός

Αναχωρεί αύριο στις 07.00 το πρωί με το αεροσκάφος Empraer-209 της Πολεμικής Αεροπορίας η ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία θα παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα και εν συνεχεία θα το μεταφέρει στην Ελλάδα.

Στην ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, συμμετέχουν η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής - αναπληρωτής γ.γ. της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας Αθανάσιος Μπούρας, ο βουλευτής -υπεύθυνος της Βουλής των Ελλήνων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, ο εκπρόσωπο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας, κ.κ. Θεολόγος και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, αρχιμανδρίτης Δαμιανός.

Η άφιξη της ελληνικής αντιπροσωπείας στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα υπολογίζεται στις 18.00 και στον Διεθνή Αερολιμένα «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη στις 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin