Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

«Μην αποκλείετε την Ελλάδα» συμβουλεύουν τους επενδυτές οι οικονομολόγοι

καλύτερη επιλογή για επενδύσεις
Αναλυτές και οικονομολόγοι συστήνουν στους επενδυτές να μην «εξαιρούν την ελλάδα» από τις αποφάσεις τους, αν αναζητούν υψηλές αποδόσεις, σύμφωνα με έρευνα του CNBC.
«Αν κάποιος αναζητά επένδυση με μεγαλύτερο ρίσκο η Ελλάδα είναι η απάντηση. Σε σύγκριση με άλλες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, όπου οι περισσότερες από τις καλές ειδήσεις έχουν ήδη 'τιμολογηθεί', οι ελληνικές αποτιμήσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις» συμβουλεύουν οι ειδικοί.

Η Ελλάδα, όπως και η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και μετά, τονίζουν οι οικονομολόγοι. Πλέον γίνεται συχνή αναφορά σε αυτές τις χώρες, ως παραδείγματα όπου επώδυνες μεταρρυθμίσεις οδήγησαν σε οικονομική ανάπτυξη, αναφέρει το άρθρο του CNBC.

Δεδομένης της ανάκαμψης τους, το CNBC απευθύνθηκε σε οικονολόγους και αναλυτές επενδυτικής στρατηγικής για το ποιες αυτές τις χώρες αποτελεί την καλύτερη επιλογή για επενδύσεις.
 [in.gr]
30/8/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin