Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Times: Υπάρχει κίνδυνος νέων τρομοκρατικών επιθέσεων

Για νέο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων του ISIS εκτός Μέσης Ανατολής,προειδοποιούν ειδικοί ασφαλείας, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.


Η εφημερίδα "Τάιμς" επισημαίνει ότι οι ειδικοί εκτιμούν πως, παρά τη συνεχιζόμενη απώλεια εδαφών επιρροής στο Ιράκ και τη Συρία, η τζιχαντιστική οργάνωση διατηρεί την ικανότητα να προκαλεί χάος στην Ευρώπη.

Γίνεται επίσης αναφορά σε ανακοίνωση ινστιτούτου που μελετά τη δράση τρομοκρατικών ομάδων, σύμφωνα με την οποία το ISIS και οι υποστηρικτές του έχουν αρχίσει μαζική εκστρατεία εναντίον της Τουρκίας.

Εξάλλου, σε συνέντευξη στην κυριακάτικη έκδοση των "Times", ο υφυπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, αρμόδιος για την εθνική ασφάλεια και την πάταξη της τρομοκρατίας, προειδοποίησε ότι το ISIS σχεδιάζει και επίθεση με χημικά όπλα επί βρετανικού εδάφους. Συνέστησε μάλιστα εγρήγορση έναντι εχθρών εκ των έσω, που συνεργάζονται με ξένους πράκτορες.
 riknews.com.cy
2/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin